Metalklapstole, der skinner i enhver lejlighed

Er du ofte bekymret over ikke at have den rigtige stol?Vil du have en behagelig og bekvem stol, som du kan bruge når som helst og hvor som helst?Hvis dit svar er ja, så skal du tage et kig på denne XJM-Iron Chair klapstol, det vil være dit bedste valg!

XJM-Iron Chair er en klapstol af høj kvalitet.Den bruger et HDPE-bord og en pulverlakeret stålramme.Den er stærk og holdbar, deformeres ikke let og er ikke bange for vind og sol.Den kommer i sorte og grå farver, enkel og elegant, velegnet til forskellige lejligheder.Dens mål er 81x46x46 CM, som kan rumme en voksens krop og giver dig mulighed for at sidde komfortabelt.Dens foldede størrelse er 98 x 46,5 x 6,8 CM, som kun er så tyk som en bog og nemt kan placeres i bilen eller skabet uden at optage plads.Dens rørstørrelse er stålΦ22×1mm+pulverbelægning, som er stærk og stabil og vil ikke ryste.Dens emballagestørrelse er 99×47×32CM, 4 styk pr. æske, hver vejer omkring 5 kg, hvilket gør den nem at bære.

XJM-Iron Chair foldestolen er en stol velegnet til hjemmet, kontoret, udendørs og anden brug.Du kan bruge den til madlavning, læsning, arbejde, hvile, picnic, fiskeri osv. Det kan give dig den mest behagelige oplevelse.Den kan også justere højden og vinklen efter dine behov, så du kan finde den holdning, der passer dig bedst.Den kan også foldes sammen for nem opbevaring og bærbarhed, og den kan tages ud og bruges når som helst, uanset hvor du går.

XJM-Iron Chair klapstolen er en meget omkostningseffektiv stol.Dens pris er ikke høj, men dens kvalitet og funktioner er fremragende.Det er din mest ideelle livspartner.Hvis du ønsker at købe denne stol, så klik venligst på linket nedenfor, og vi vil give dig den bedste pris og hurtigste leveringsservice.Handl hurtigt og lad XJM-Iron Chair klapstolen give dig en ny livsoplevelse!


Indlægstid: 20. oktober 2023